Belépés
A pitypang gyógyhatásairól


A pitypangtea védi a májat, erősíti a csontokat és antioxidáns hatása miatt támogatja a sejteket.

A pitypangteának nemcsak az íze nagyon kellemes, de rengeteg gyógyhatással is rendelkezik. A leveléből, a virágából és a gyökeréből is készíthetünk ízletes teát...
2024-04-17 15:03:04
A tavasz kedvencei: szamóca, brokkoli, cékla és cukkini
A tavasz kedvencei: szamóca, brokkoli, cékla és cukkini - miért fogyasszunk szezonális gyümölcsöket és zöldségeket?

Már nagyon sokan várták a tavaszt, hiszen ilyenkor kezdenek érni a szezonális gyümölcsök, amelyek nemcsak lédúsak és ízletesek, de rendkívül egészségesek is. Nemcsak egyes gyümölcsök örvendeztetnek meg bennünket, hanem már kora tavasztól ehetünk sok-s...
2024-04-16 20:38:13
10 ételt, amitől gyorsabban tudsz fogyni
... Az agyagcsere több attól, hogy az étel energiává alakul át. Segíti az alapvető funkciók fenntartását, mint például a sejtek regenerálódása, a hormonegyensúly, a légzés vagy akár a vérkeringés. Elég sok tényező befolyásolja: a nemed, a korod, a magasságod, a testsúlyod és az étkezési szokásaid.

Minél gyorsabb az anyagcseréd, annál több energiád van, és annál hatékonyabb ...
2024-04-15 22:40:38
Az érelmeszesedés kockázatait is csökkentheti : fokhagyma


A fokhagymát mindenki ismeri, nem kell bemutatni. A magyar konyha egyik legfontosabb tápláléka, nemcsak azért, mert különleges ízt kölcsönöz hús- és zöldségételeinknek, de roppant egészséges is. Többek között erősíti az immunrendszert, jót tesz a szív- és érrendszer eg...
2024-04-08 22:08:21
A bab gyógyhatásairól
A cinkben, magnéziumban gazdag bab fokozza a szív és idegrendszer egészségét - paradicsomos babsalátarecepttel


A bab egy nagyon megosztó hüvelyes. Sokan kedvelik, sokan viszont nem preferálják. Szüleink és nagyszüleink asztalán rendszeresen szerepelt ez az ...
2024-04-07 22:13:57
Indiai fűszerek, amelyek nem csak Indiában népszerűek
Napjainkban már hazánkban is sok helyen kapható indiai étel, és akár mi magunk is készíthetünk ilyen ételeket, hiszen az indiai fűszerek skálája is egyre szélesebb. Indiában már évezredek óta alkalmazzák ezeket a fűszereket és gyógynövényeket. Az indiai konyha elképzelhetetlen lenne ezek nélkül, azonban nemcsak a kulináris élvezetek miatt kedvelik annyira ezeket az ételízesítőket, ...
2024-04-05 22:40:53
Növényi alapú gyógyítás csupa zöld táplálékokkal
A zöld színű növényekkel kapcsolatban már tudjuk, hogy nagyon egészségesek. Mi lehet ennek az oka?
Bebizonyosodott velük kapcsolatban, hogy igazi tápanyagerőművek, valójában szuperételek, amelyek sokkal több energiát és vitalitást nyújtanak a szervezetnek, mint más táplálékok.

A tápanyagokban gazdag zöld növények igazi jólétet és egészséget biztosítanak a szervezet...
2024-04-01 22:45:30
Az eper flavonoidjainak gyógyhatásairól


Az eper flavonoidjai megvédhetnek a degeneratív betegségektől - tavaszi salátareceptek: főszerepben az eper

Az eper a legkedveltebb gyümölcsök egyike. Sokan szeretik kellemes illatát, zamatos húsát és az ízét is. Nemcsak önmagában fogyaszthatjuk, de ké...
2024-03-25 22:00:40
Növeli a fizikai teljesítményt – gránátalma


A gránátalma nagyon sok táplálkozási előnnyel rendelkezik és ez annak is köszönhető, hogy tele van sok és hasznos tápanyaggal. Többek között olyan fitokémiai anyagokat is tartalmaz, mint amilyenek a polifenolok, ezen kívül katekin és tannin nevű vegyületekben is bővel...
2024-03-20 22:41:04
Csicseriborsóliszt
Jót tesz az emésztésnek és csökkenti a gyulladást - csicseriborsóliszt

A csicseriborsóliszt magas rosttartalommal rendelkezik csakúgy, mint a bab, a lencse vagy a zöldborsó. A csicseriborsó és más hüvelyesek rendszeres fogyasztása csökkentheti a 2-es típusú cukorbetegség, az elhízás és a szívkoszorúér-betegség kialakulásának kockázatait. A csicseriborsónak és a bel...
2024-03-17 21:24:30
1 2 3 .............500 501 .......750 751 .......1000 1001 1002 
Címkék: pitypang gyógyhatásairól, tavasz kedvencei, érelmeszesedés kockázatait, eper flavonoidjainak, fizikai teljesítményt, pitypangtea védi, pitypangteának nemcsak, szezonális gyümölcsök, agyagcsere több, étel energiává, alapvető funkciók, sejtek regenerálódása, légzés vagy, étkezési szokásaid, fokhagymát mindenki, magyar konyha, nagyon megosztó, indiai fűszerek, indiai konyha, kulináris élvezetek, zöld színű, tápanyagokban gazdag, eper flavonoidjai, degeneratív betegségektől, legkedveltebb gyümölcsök, gránátalma nagyon, gyulladást &#8211, lencse vagy, 2-es típusú, elképzelhetetlen, tápanyagerőművek, csicseriborsónak, gyógyhatásairól, flavonoidjainak, hormonegyensúly, bebizonyosodott, gyógynövényeket, rosttartalommal, ételízesítőket, salátareceptek, immunrendszert, érelmeszesedés, fogyaszthatjuk, örvendeztetnek, pitypangteának, regenerálódása, kialakulásának, betegségektől, táplálékokkal, teljesítményt, csicseriborsó, legkedveltebb, gyógyhatással, szívkoszorúér, vegyületekben, cukorbetegség, tápanyagokban,
© 2013 TVN.HU Kft.